"Kompetent, drivande och framåt som Inköpsansvarig/Upphandlingsansvarig för AB04 och ABT06 upphandlingar i stort infrastrukturprojekt"

"Elin drev stora och komplexa upphandlingar på ett väldigt effektivt sätt och bra leverans. Engagemang, uthållighet och starkt personligt ledarskap är kännetecken hos Elin. Jag kan varmt rekommendera henne för kommande konsultuppdrag"

"Vi har haft förmånen att arbeta tillsammans med Elin i ett konsultuppdrag, där hon har varit en oerhört uppskattad och värdefull Inköpschef hos vår uppdragsgivare. Elin är mycket duktig på att snabbt skapa bra relationer, hon visar stort engagemang i sitt arbete, tar eget initiativ, är organiserad och strukturerad och sätter sig snabbt in nya frågeställningar och bidrar till förändring och förbättring. Elins mångsidiga kunskaper inom inköp, erfarenhet inom ledning och hennes personlighet gör henne till en mycket kompetent inköpschef. Vi kan varmt rekommendera Elin och hoppas på ett fortsatt samarbete framöver."

"Jag lämnar mina starkaste rekommendationer gällande Elin Bågling och hennes konsulttjänster som interimschef inom inköpsområdet. Jag har under drygt ett halvår fått möjligheten att samarbeta med Elin och jag är mycket nöjd med mitt val. Hennes absoluta styrkor är snabbheten att sätta sig in i uppdraget och hennes effektivitet.

Elin är inte rädd för att ta sig an obekväma och svåra uppgifter.

Samarbetar mer än gärna igen!"